Welkom

Welkom op mijn profiel.
Ik zal hier over mijn passie voor tekenen praten, mijn passie over schrijven , en wat ik allemaal beleef en mee maak. Dingen wat mij bezig houden.
Er komt hier ook een verhaal te staan wat je dan kunt lezen. En als het julie bevalt, zal ik er zeker mee door gaan.

woensdag 6 november 2013

Veel gebeurd in een korte tijd.

6-11-2013

Sorry allemaal voor dit late verslag. Ik heb het de laatste tijd nogal druk gehad , waardoor ik deze site eigenlijk een beetje vergeten was. Bij mn werk gaat het goed , en zit nog steeds op het Atelier , alleen nu 2 dagen in de week. Ik ga enorm vooruit op het pas qua tekenen en heb nu al 3x op doek mogen schilderen wat me erg goed bevallen is.
Inmiddels heb ik mijn 2de boek ook al afgeschreven , hij moet nu alleen nog gecontroleerd worden en het manuscript moet nog opgestuurd worden naar de uiterverij en dan moet je uiteindelijk nog uitgenodigd worden om te komen. Boek twee kan ik je al wel verklappen dat het een vervolg op boek 1 word.

Op het pad qua paardrijden gaat het ook nog wel goed , al twijfel ik vaak aan mijn rijkunst de laatste tijd. Soms weet ik niet zo goed wat het beste voor me is. Of ik nou wel moet stoppen met rijden of niet. Rijden vind ik heerlijk , maar soms vind ik me om het kort te zeggen een beetje als een barbaar rijden xd.
Ik rij dan nu al weel 12 jaar paard , maar nog steeds ben ik niet helemaal tevreden over mijn rijkunst maar wie weet word ik dat nooit haha.
Met mijn verzorgpaard Nevada gaat ook nog alles goed en heeft nu sinds een paar maanden haar eerste veulen Illinois een prachtige merrie. Het is al een echte knuffelkont die dol op aandacht is , en bovendien ook op poetsen. Ik verheug me er natuurlijk al weer op het rijden met Nevada , maar tegen die tijd blijf ik haar nog lekker verwennen met lange poetsbeurten en binnenkort als Illinois is af gespeend weer wandelen aan de hand.
Ik zal hier een paar foto's neer zetten van Nevada en mijn nieuwe tekeningen.
De foto hier onder is mijn nieuwste tekening die net af is.


 
Hier onder zien jullie Nevada met Illinois.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 opmerking: